Mout op maat
Bent u brouwer en heeft u speciale ‘moutwensen’ laat het ons dan weten. Wij kunnen namelijk ook naar uw wens vermouten.
Neem contact opWij zijn de eerste micromouterij van Nederland. Wij zijn in staan kleine hoeveelheden graan (of spelt, gierst, etc) te vermouten. Dat betekent dat de ontbrekende schakel (mout) in de keten is gevuld. Alle ingredienten uit de regio.
Deze vloermout is goed geconverteerd en door de ambachtelijke bereidingswijze zeer aromatisch. Goed te gebruiken als basismout (100% stort)
Bij bestellingen boven de 25 kg maken wij een offerte op maat. Neem hiervoor contact met ons op.
Deze vloermout lijkt op de wiener of vienna-mout en geeft een amberkleurig bier met een volle aromatische moutige smaak met tonen van noten en biscuit. Goed te gebruiken als basismout (100% stort)
Bij bestellingen boven de 25 kg maken wij een offerte op maat. Neem hiervoor contact met ons op.
Deze mout is goed geconverteerd en door de ambachtelijk bereidingswijze zeer aromatisch. De gerst, gebruikt voor deze mout, is afkomstig uit de achterhoek en dus uitermate geschikt voor de bereiding van een echt streekproduct. De smaak is meer uitgesproken dan de pilsmout. Goed te gebruiken als basismout (100% stort)
Bij bestellingen boven de 25 kg maken wij een offerte op maat. Neem hiervoor contact met ons op.
Deze mout geeft sterk moutige, zeer aromatische tonen aan het bier. Wordt gebruikt voor een betere body en aroma voor pils, pale en donker bier. Maximale stort is 50%.
Bij bestellingen boven de 25 kg maken wij een offerte op maat. Neem hiervoor contact met ons op.
Geproduceerd van tarwe van hoge kwaliteit. Ideaal basisgraan voor witte Weizenbieren, zoals Hefeweizen en Kristallweizen. Essentieel ingrediënt van tarwebieren in Noord-Amerikaanse kroegen. Voegt romigheid, body en complexe tarwesmaken aan hooggegiste bieren toe. Bevat gluten.
Bent u brouwer en heeft u speciale ‘moutwensen’ laat het ons dan weten. Wij kunnen namelijk ook naar uw wens vermouten.
Neem contact opMeer weten over de mogelijkheden? Kom gerust langs of zoals we hier in de Achterhoek zeggen: “Kom ‘ns an”. We zijn trots op onze ambachtelijke vloermouterij en laten je onze werkwijze graag zien én proeven. Zie en proef het karakter.
We willen graag partners worden met graantelers en (kleine) bierbrouwers. Zo maken we de keten van boer tot brouwer weer compleet. Sluit je aan bij het eerlijke verhaal, sluit je aan bij het verhaal van Vloermouterij Masterveld.
Brouwen met onze mout?
Zo vermouten wij de graanproducten