Ons aanbod 1

Wij laten u graag kennismaken met de diverse moutsoorten die bij ons te bestellen zijn. Neem een kijkje in onze webshop. Heeft u bijzondere ‘mout- of vermoutwensen’, dan kunt u ook bij ons terecht. Wij hopen een aandeel te mogen hebben in uw volgende meesterwerk.

Tevens laten wij bierbrouwers of brouwverenigingen, stokers of stokersverenigingen kennis laten maken met onze ambachtelijke vloermouterij middels rondleidingen of een groepsarrangement.

Beschikbare mouten

Om een indruk te krijgen van de verschillende mouten uit ons aanbod, kunt u terecht in onze webshop.

Ga naar onze webwinkel

Mout op maat

Bent u brouwer en heeft u speciale ‘moutwensen’ laat het ons dan weten. Wij kunnen namelijk ook naar uw wens vermouten.

Neem contact op

Rondleiding voor Brouwers of Stokers

Bent u op zoek naar een leuke, informatieve invulling voor uw brouwers- of stokersclub of andere gerelateerde groepen en bent u nieuwsgierig naar het proces van mouten, dan kunt u bij ons een rondleiding bespreken. Rondleidingen worden gedaan vanaf 10 personen en de kosten bedragen € 9,50 p.p. De totale duur is ca. 1,5 á 2 uur. Dit is inclusief koffie met moutkoek, presentatie, rondleiding door de mouterij en tot slot een kleine proeverij van reeds met onze mout gebrouwen bieren.

Ben je hobbybrouwer?

Als bier brouwen uw grote passie is en u het leuk vindt om telkens iets nieuws te proberen. Dan is het mogelijk om bij ons kleinere hoeveelheden ambachtelijke vloermout af te nemen.

Elke 1e zaterdag van de maand tussen 10:00 en 13:00 uur staan wij graag voor u klaar om u hierbij te helpen adviseren. Aan het eind van uw bezoek kunt u dan de benodigde mout direct meenemen, zodat u dezelfde dag nog aan de slag kunt. Graag uw bezoek vooraf even aanmelden via onze contactpagina.

Neem contact op

Meer weten over onze mouterij of het proces?

Meer weten over de mogelijkheden? Kom gerust langs of zoals we hier in de Achterhoek zeggen: “Kom ‘ns an”. We zijn trots op onze ambachtelijke vloermouterij en laten je onze werkwijze graag zien én proeven. Zie en proef het karakter.

Het graan wordt verbouwd door lokale telers. Na het oogsten en schonen gaan wij ermee aan de slag om het op de vloer te vermouten. Vloermout is extra aromatisch en heeft een goed rendement. Dit unieke proces is terug te vinden in uw bier of whisky.

Menu

Vloermouterij Masterveld, Nederlands enige ambachtelijke mouterij

Sluiten