Ons aanbod

Wij laten u graag kennismaken met de diverse moutsoorten die bij ons te bestellen zijn. Neem een kijkje in onze webshop. Heeft u bijzondere ‘mout- of vermoutwensen’, dan kunt u ook bij ons terecht. Wij hopen een aandeel te mogen hebben in uw volgende meesterwerk.

Tevens laten wij bierbrouwers of brouwverenigingen, stokers of stokersverenigingen kennis laten maken met onze ambachtelijke vloermouterij middels rondleidingen of een groepsarrangement.

Beschikbare mouten

Om een indruk te krijgen van de verschillende mouten uit ons aanbod, kunt u terecht in onze webshop.

Ga naar onze webwinkel

Mout op maat

Bent u brouwer en heeft u speciale ‘moutwensen’ laat het ons dan weten. Wij kunnen namelijk ook naar uw wens vermouten.

Neem contact op

In opdracht vermouten

Het is ook mogelijk dat wij uw eigen gerst of andere graansoorten vermouten. Denk bijvoorbeeld aan een lokaal biertje.  Neemt u hiervoor gerust even persoonlijk contact met ons op.

Neem contact op

Rondleiding voor Brouwers of Stokers

Bent u op zoek naar een leuke, informatieve invulling voor uw brouwers- of stokersclub of andere gerelateerde groepen en bent u nieuwsgierig naar het proces van mouten, dan kunt u bij ons een rondleiding bespreken. Rondleidingen worden gedaan vanaf 10 personen en de kosten bedragen € 9,50 p.p. De totale duur is ca. 1,5 á 2 uur. Dit is inclusief koffie met moutkoek, presentatie, rondleiding door de mouterij en tot slot een kleine proeverij van reeds met onze mout gebrouwen bieren.

Groepsarrangementen

Het is mogelijk om samen met ons een arrangement samen te stellen die geheel naar wens is voor u en de groep. Eventueel met overnachting. Wij horen graag waar uw voorkeur naar uitgaat.

Neem contact op

Ben je hobbybrouwer?

Als bier brouwen uw grote passie is en u het leuk vindt om telkens iets nieuws te proberen. Dan is het mogelijk om bij ons kleinere hoeveelheden ambachtelijke vloermout af te nemen.

Elke 1e zaterdag van de maand tussen 10:00 en 13:00 uur staan wij graag voor u klaar om u hierbij te helpen adviseren. Aan het eind van uw bezoek kunt u dan de benodigde mout direct meenemen, zodat u dezelfde dag nog aan de slag kunt. Graag uw bezoek vooraf even aanmelden via onze contactpagina.

Neem contact op

Meer weten over onze mouterij of samenwerken?

Meer weten over de mogelijkheden? Kom gerust langs of zoals we hier in de Achterhoek zeggen: “Kom ‘ns an”. We zijn trots op onze ambachtelijke vloermouterij en laten je onze werkwijze graag zien én proeven. Zie en proef het karakter.

We willen graag partners worden met graantelers en (kleine) bierbrouwers. Zo maken we de keten van boer tot brouwer weer compleet. Sluit je aan bij het eerlijke verhaal, sluit je aan bij het verhaal van Vloermouterij Masterveld.

Menu

Vloermouterij Masterveld, Nederlands enige ambachtelijke mouterij

Sluiten